[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Copyright

 

Copyright

Alle (intellectuele) eigendomsrechten met betrekking tot YOS account & fiscaal en het logo van yosaccount.nl, waaronder in ieder geval worden begrepen de merkrechten, berusten uitsluitend bij YOS account & fiscaal . YOS account & fiscaal behoudt zich deze rechten uitdrukkelijk voor.

De (auteurs-)rechten met betrekking tot het format en de inhoud van deze website (de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, eventuele geluiden, teksten en andere informatie) berusten uitsluitend bij YOS account & fiscaal en/of haar licentiegevers. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor persoonlijk gebruik. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van YOS account & fiscaal is het onder meer niet toegestaan de inhoud van deze website, of enig onderdeel daarvan, door te sturen, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het gebruiken van deze website.

Indien en voor zover de inhoud van deze website bestaat uit bijdragen van gebruikers, rusten de rechten daarop bij deze gebruikers (tenzij in de gebruikersvoorwaarden van deze website afstand is gedaan van deze rechten en/of deze rechten zijn overgedragen aan YOS account & fiscaal).

YOS account & fiscaal heeft het recht, doch niet de plicht, om de toegang tot informatie te onthouden dan wel om informatie van deze website te verwijderen indien er, naar het uitsluitend oordeel van YOS account & fiscaal, sprake is van (mogelijke) inbreuk op rechten van derden.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1565352961541{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: #d62424 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Financieel inzicht én overzicht voor iedereen

Dat is wat we je beloven. Met slimme tools en deskundig advies op het
juiste moment, maak je zelf de beste keuzes. Of ze nu klein of groot zijn.

 

Ontdek het zelf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]