[vc_row css=”.vc_custom_1571348048428{margin-bottom: 45px !important;}”][vc_column][rev_slider alias=”faq”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1571430269023{margin-top: 35px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10 vc_col-xs-12″][vc_accordion active_tab=”0″ title_size=”h5″ style=”2″][vc_accordion_tab title=”Wat is online boekhouden?”][vc_column_text]Online boekhouden is het online bijhouden van je boekhouding en/of administratie.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Wie verzorgt mijn boekhouding?”][vc_column_text]Bij administratiekantoor YOS Account & Fiscaal wordt je boekhouding verzorgd door ervaren boekhouders of administrateurs.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Wat is een jaarrekening?”][vc_column_text]Het jaarrekening is een financieel verslag van je onderneming van het afgelopen boekjaar en wordt elk kalenderjaar opgesteld. Het jaarrekening geeft de prestaties van een onderneming weer en bestaat voornamelijk uit een balans,  winst- en verliesrekening en een toelichting op beide.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”kan ik bellen/mailen met vragen over mijn administratie?”][vc_column_text]U kunt direct contact met ons krijgen via de telefoon en Whatsapp. Via de mail streven we ernaar om dezelfde dag te beantwoorden. Voor meer informatie of contact met onze administratiekantoor, kunt u kijken op onze contactpagina.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Kost overstappen geld?”][vc_column_text]Overstappen naar administratiekantoor YOS Account & Fiscaal is gratis en kan op ieder moment.  Als u beslist om klant bij ons te worden, dan kunnen wij u gratis helpen bij het overstapproces. Indien u wenst kunnen wij het proces afstemmen met uw bestaande accountant of boekhouder/administrateur.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Waarom moet ik mijn administratie uitbesteden?”][vc_column_text]De administratie is voor heel veel ondernemers een struikelblok. Want je bent verplicht om ieder jaar een overzichtelijke en correcte boekhouding op te stellen en een concrete belastingaangifte te doen.In veel gevallen kun je de administratie zelf bijhouden. Maar je administratie moet wel aan een aantal eisen van de belastingdienst voldoen. Als blijkt dat de administartie niet volledig, of niet goed ingevuld is bij de belastingaangifte, kan je hiervoor fikse boetes van de Belastingdienst ontvangen. Zo ben je als ondernemer verplicht om de urenregistratie, facturen, bankafschriften, reiskosten, rittenadministratie, overige (kassa)bonnen etc. te bewaren en toe te voegen aan je boekhouding. De administratie is niet alleen belangrijk voor de belasting, maar ook voor jezelf als ondernemer. Je hebt namelijk alle inkomsten en uitgaven overzichtelijk op een plek.

Voordelen administratie uitbesteden

Bespaart tijd

Je kunt je volledig focussen corebusiness of aan zaken die van belang zijn voor het bedrijf.

Minder kans op boetes

Je administratie is altijd volledig en correct uitgevoerd.

Advies & regelgeving

De regels binnen de administratie kunnen veranderen. Zo kun jij altijd je boekhouder benaderen voor advies.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Met welke boekhoudsoftware werkt YOS Account & Fiscaal?”][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Werk YOS met vaste prijzen of op uurbasis?”][vc_column_text]Als transparante administratiekantoor kiezen wij ervoor om te werken met prijsafspraken. Zo weet u als ondernemer waar u aan toe bent en staat u nooit voor verrassingen. Werkt u liever op uurbasis omdat de werkzaamheden per maand nogal kunnen variëren, dan is dat uiteraard ook mogelijk.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Welke administratieve diensten leveren jullie?”][vc_column_text]Voor de diensten die Administratiekantoor YOS Account & Fiscaal levert kun je terecht op de pagina bedrifjsadministratie.
Daarnaast hebben we naast de ondernemers in de BV/NV structuur ook een speciale focus op de ZZP’er. Onze diensten bestaan voornamelijk uit:

 • Bedrijfsadministratie
  Salarisadministratie
  Debiteurenbeheer
  Belastingadvies
  Startersbegeleiding
  Particulieren
  Belastingaangifte particulieren

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Heeft u alleen een administratiekantoor in rotterdam?”][vc_column_text]Administratiekantoor YOS Account & Fiscaal is gevestigd in Rotterdam. Maar mede dankzij onze online boekhoud service, bedienen wij klanten door heel het land. Kom je buiten de regio en ben je op zoek naar een goede boekhouder in Rotterdam, dan kun je altijd contact opnemen met administratiekantoor YOS Account & Fiscaal. Onze boekhouders staan altijd voor je klaar.  En de koffie ook![/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Hoe lever ik mijn boekingsstukken aan?”][vc_column_text]U kunt u administratie digitaal of fysiek (op locatie) aanleveren of wij halen uw boekingsstukken bij u op.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Met welk soort belastingen krijg ik te maken?”][vc_column_text]De belastingen waarmee u als (startende) ondernemer te maken kunt krijgen zijn BTW (omzetbelasting), vennootschapsbelasting (bij een besloten vennootschap), inkomstenbelasting en als u personeel in dienst heeft, loonbelasting. Daarnaast krijgt u te maken met gemeentelijke belastingen (onroerendzaakbelasting, overige heffingen zoals gemeentelijke vergunningen).[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Zijn de genoemde prijzen in- of exclusief BTW?”][vc_column_text]De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Wat kost een offerte van uw administratiekantoor?”][vc_column_text]Het aanvragen van een offerte voor uw administratie en/of boekhouding is bij ons altijd gratis.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Welke gegevens moet ik aanleveren voor mijn boekhouding?”][vc_column_text]Voor het voeren van uw boekhouding hebben wij nodig:
1. Inkoopfacturen
2. Verkoopfacturen
3. Kasstukken
4. Bankafschriften
5. Overige gegevens[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1571684515391{margin-top: 60px !important;margin-right: 130px !important;margin-bottom: 50px !important;margin-left: 130px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1571413600829{margin-bottom: 25px !important;}”]

Is je vraag niet benatwoord?

Heb je een vraag waarop je het antwoord niet kon vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

[/vc_column_text]

Verstuur bericht

[/vc_column][/vc_row]